ITALSKÉ BRODETTO.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY RŮZNÉ / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Dostali jame malého kapříka, okouna a línka. Jak to udělat, aby se ti, které podělíme, nedomnívali, že tu nejlepší rybu mám já? Upravíme je dohromady - každý dostane od každé kousek. Bude to něco na způsob slavné francouzské bouillabaisse. Všechny ryby vykucháme, zbavíme kůže a nakrájíme na kousky. V rozpáleném oleji zpěníme ne kolečka nakrájenou cibuli, stroužek utřeného česneku a jemně nasekanou petrželku. Do toho přidáme kousky osoleného rybího masa a necháme je slabě opéci. Jakmile začnou růžovět, přidáme k nim bobkový list, rajčatový protlak a 4 kolečka citrónu. Na to nalijeme vývar z rybích hlav - a dáme ho tolik, aby maso bylo potopeno. Ted ještě opepříme a na mírném ohni bez míchání vaříme půl hodiny. Ted. dáme na misku kousek mála a nasypeme na ně trochu mouky. Pečlivě rozetřeme a po kouscích přidáváme do pokrmu. Jídlo pozvolna houstne - ale pozor: nesmí být hustší než polévka - rybí polévka ovšem. Nemícháme, jen přidáváme kousky moučného másla a teď to bude to pravé! Okusíme snad ještě trochu přisolit? Ano, teď už můžeme dát lžící do hlubších misek každému nejprve několik kousků masa a pak sběračkou dolít polévky. Slibně to voní. A znamenitě k tomu chutná kousek opečené topinky!



ITALSKÉ BRODETTO. ITALSKÉ BRODETTO.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1394 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz